Apple Watch Ultra 49mm Titanium Black/Gray Trail Loop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apple Watch Ultra 49mm Titanium Black/Gray Trail Loop

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Display: 1.92
  • Baterija: 542mAh
  • Trajanje baterije: 36 sati
  • Vodootpornost: Vodootporan do 100m

1.719 KM s PDV-om

1.469 KM bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu
Sigurnost kupovine
100% sigurna online kupovina
Brza pošta
Mogućnost dostave u roku 24 sata
Politika povrata
Mogućnost pregleda paketa prilikom preuzimanja
Podrška
Stručna pomoć prilikom kupovine
Kupovina na rate
Mogućnost kupovine na rate

Apple Watch Ultra 49mm Titanium Black/Gray Trail Loop

Apple je u septembru 2022. predstavio Apple Watch Ultra, vrhunsku verziju Apple Watch-a koja je u razvoju već godinama. Dizajniran da se takmiči sa skupljim pametnim satovima koji su fokusirani na fitnes iz kompanija kao što je Garmin, Apple Watch Ultra namijenjen je sportskim entuzijastima i sportašima kojima je potrebno više trajanja baterije i više performansi specifičnih za sport od svojih uređaja.

Apple kaže da je Apple Watch Ultra napravljen za izdržljivost, istraživanje i avanturu, i da je najveći Apple Watch do sada sa 49 mm, što je 4 mm veće od 45 mm Apple Watch Series 8 uz koji se prodaje.

Apple Watch Ultra ima prvi redizajn koji smo vidjeli u godinama s laganim tijelom od titanijuma koji je namijenjen za zrakoplovstvo, licem od ravnog safirnog kristala, većim promjerom i dubljim užljebljenom digitalnom krunom, kućištem za bočno dugme i dodatnim fizičkim dugmetom na lijevoj strani koja se zove Action button.

Sa većim kućištem od 49 mm, Apple je mogao uključiti i veću bateriju. Apple Watch Ultra traje do 36 sati s jednim punjenjem, a s novom postavkom niske potrošnje, trajanje baterije može trajati do 60 sati za višednevnu avanturu. Baterija traje dovoljno dugo da korisnici završe triatlon duge staze koji uključuje plivanje od 2,4 milje, vožnju biciklom od 112 milja i cijeli maraton od 26,2 milje.

APPLE
MIR16446
2 Artikli

U Tehnomediau smo ponosni na kvalitetu naše elektroničke opreme i želimo da se naši kupci uvijek osjećaju zadovoljno. Stoga nudimo povrat novca ili zamjenu za bilo koju neispravnu ili nezadovoljavajuću robu unutar 8 dana od kupnje.

Ako se dogodi da kupljena oprema ne radi ispravno, imate pravo na reklamaciju. Molimo vas da nas kontaktirate i dostavite račun ili drugi dokaz o kupnji, kao i opis problema s proizvodom. Proučit ćemo vaš zahtjev i ponuditi odgovarajuće rješenje, uključujući popravak, zamjenu ili povrat novca.

Naša oprema također je pokrivena garancijom od 12-36 mjeseci, što znači da ćemo popraviti ili zamijeniti bilo koji proizvod koji se pokaže neispravnim uslijed neispravnog rada ili materijala. Molimo vas da se obratite našem timu za podršku za sva pitanja vezana uz povrat ili reklamacije.

  • "Upravo sam primila svoju kupnju i ne mogu biti sretnija! Proizvod je nadmašio moja očekivanja i stigao u savršenom stanju. Usluga za korisnike je bila odlična i redovito sam dobivala obavijesti o statusu svog narudžbe. Sigurno ću ponovno kupovati od ove tvrtke."
  • "Izuzetno sam zadovoljna svojom kupnjom. Kvaliteta proizvoda je odlična i isporučena je u dogovorenom roku. Cijene su također vrlo povoljne u usporedbi s drugim trgovcima. Već sam preporučila ovu tvrtku svojim prijateljima i obitelji."
  • "Ova tvrtka je nadmašila moja očekivanja svojim proizvodom i uslugom za korisnike. Stavka koju sam kupila je bila točno kako je opisana i stigla je na vrijeme. Imala sam pitanje vezano uz moju narudžbu i tim za uslugu za korisnike je bio vrlo koristan i odgovoran. Sigurno ću biti ponovni kupac."
  • "Toliko sam sretna što sam napravila ovu kupnju! Proizvod je točno ono što sam tražila i cijena je bila neponovljiva. Dostava je bila brza i stavka je stigla u savršenom stanju. Izuzetno sam zadovoljna svojim iskustvom s ovom tvrtkom i sigurno ću kupovati kod njih opet u budućnosti."
  • "Imala sam odlično iskustvo kupujući kod ove tvrtke. Proizvod koji sam kupila je bio visoke kvalitete i stigao je brzo. Usluga za korisnike je također bila odlična i dobila sam korisnu podršku prilikom narudžbe. Sigurno ću biti ponovni kupac."
Možda će Vam se i ovo svidjeti
chat Komentari (0)