Xiaomi Roborock S7 Plus + postaja za samopraznjenje
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Roborock S7 Plus + postaja za samopraznjenje White

 - Garancija: 12 mjeseci
 - Baterija: 5200mAh
 - Usisna snaga: 2500Pa
 - Spremnik: 470ml

1.620 KM s PDV-om

1.385 KM bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu
Sigurnost kupovine
100% sigurna online kupovina
Brza pošta
Mogućnost dostave u roku 24 sata
Politika povrata
Mogućnost pregleda paketa prilikom preuzimanja
Podrška
Stručna pomoć prilikom kupovine
Kupovina na rate
Mogućnost kupovine na rate

Xiaomi Roborock S7 Plus + postaja za samopraznjenje

Roborock S7 robotski usisivači sa snagom zvuka, pere do 3000 puta u minuti. Opremljen elektronskim rezervoarom za vodu od 300 ml, mrlje od kafe do blata i više mogu se očistiti dubinski i efikasno. Inteligentno podizanje krpe. S7-ov VibraRise mop se podiže kada se otkrije tepih, tako da možete obrisati tvrde podove i usisati tepihe u jednom čišćenju. 

Također se podiže kada je čišćenje završeno kako bi se izbjeglo širenje prljavštine, a kada se pričvrsti kako biste se mogli oprostiti od ružnih plastičnih prostirki i prljavih pruga. Ultrazvučno prepoznavanje tepiha. Roborock S7 precizno identificira tepihe pomoću ultrazvučnog zvuka. Kada se tepih prepozna, S7 će automatski povećati snagu usisavanja za dublje čišćenje tepiha. Možete odabrati i podizanje krpe za usisavanje tepiha s niskim dlakama ili koristiti zone bez brisanja kako biste spriječili čišćenje onih sa srednjim i visokim dlakama. 

Ne morate da brinete o mokrim tepisima dok čistite pod. Moćne performanse. Sa pritiskom mopa od 600g i usisom od 2500PA HyperForce, Roborock S7 lako podiže prašinu i dlake s podova i izvlači ih iz dubokog unutrašnjosti tepiha. To je najmoćniji i najprikladniji robot usisivač koji je Roborock ikada napravio.

Xiaomi
MIR15010
1 Artikl

U Tehnomediau smo ponosni na kvalitetu naše elektroničke opreme i želimo da se naši kupci uvijek osjećaju zadovoljno. Stoga nudimo povrat novca ili zamjenu za bilo koju neispravnu ili nezadovoljavajuću robu unutar 8 dana od kupnje.

Ako se dogodi da kupljena oprema ne radi ispravno, imate pravo na reklamaciju. Molimo vas da nas kontaktirate i dostavite račun ili drugi dokaz o kupnji, kao i opis problema s proizvodom. Proučit ćemo vaš zahtjev i ponuditi odgovarajuće rješenje, uključujući popravak, zamjenu ili povrat novca.

Naša oprema također je pokrivena garancijom od 12-36 mjeseci, što znači da ćemo popraviti ili zamijeniti bilo koji proizvod koji se pokaže neispravnim uslijed neispravnog rada ili materijala. Molimo vas da se obratite našem timu za podršku za sva pitanja vezana uz povrat ili reklamacije.

  • "Upravo sam primila svoju kupnju i ne mogu biti sretnija! Proizvod je nadmašio moja očekivanja i stigao u savršenom stanju. Usluga za korisnike je bila odlična i redovito sam dobivala obavijesti o statusu svog narudžbe. Sigurno ću ponovno kupovati od ove tvrtke."
  • "Izuzetno sam zadovoljna svojom kupnjom. Kvaliteta proizvoda je odlična i isporučena je u dogovorenom roku. Cijene su također vrlo povoljne u usporedbi s drugim trgovcima. Već sam preporučila ovu tvrtku svojim prijateljima i obitelji."
  • "Ova tvrtka je nadmašila moja očekivanja svojim proizvodom i uslugom za korisnike. Stavka koju sam kupila je bila točno kako je opisana i stigla je na vrijeme. Imala sam pitanje vezano uz moju narudžbu i tim za uslugu za korisnike je bio vrlo koristan i odgovoran. Sigurno ću biti ponovni kupac."
  • "Toliko sam sretna što sam napravila ovu kupnju! Proizvod je točno ono što sam tražila i cijena je bila neponovljiva. Dostava je bila brza i stavka je stigla u savršenom stanju. Izuzetno sam zadovoljna svojim iskustvom s ovom tvrtkom i sigurno ću kupovati kod njih opet u budućnosti."
  • "Imala sam odlično iskustvo kupujući kod ove tvrtke. Proizvod koji sam kupila je bio visoke kvalitete i stigao je brzo. Usluga za korisnike je također bila odlična i dobila sam korisnu podršku prilikom narudžbe. Sigurno ću biti ponovni kupac."
Možda će Vam se i ovo svidjeti
chat Komentari (0)