Apple iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apple iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue

- Garancija: 12 mjeseci
- Veličina ekrana: 6.1"
- Kamera: 12MP
- Baterija: 3095mAh

2.804 KM s PDV-om

2.804 KM Bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu
Sigurnost kupovine
100% sigurna online kupovina
Brza pošta
Mogućnost dostave u roku 24 sata
Politika povrata
Mogućnost pregleda paketa prilikom preuzimanja
Podrška
Stručna pomoć prilikom kupovine
Kupovina na rate
Mogućnost kupovine na rate

iPhone 13 Pro je telefon dizajniran da zadivi. Sa interaktivnim Super Retina XDR ekranom od 6.1 inč, koji ima ProMotion (120Hz adaptivno osvježavanje). Daje najbolju i najjasniju rezoluciju za gledanje sadržaja. Napolju je 25% svjetliji ekran nego prije, tako da se na njemu može vidjeti i u jakoj svjetlosti.

Pro sistem kamera, 12MP wide, 12MP telephoto i 12MP ultrawide, može da zabilježi još više detalja i da pruži totalno nove tehnike snimanja i slikanja. Autofokusni sistem i nova Ultra Wide kamera omogućavaju da se slika fokusira na daljinu od samo 2 cm, tako da se i najmanji detalji čine zapanjujuće. Pored toga, iPhone 13 Pro je napravljen za slikanje u slaboj svjetlosti, sa LiDAR skenerom za portrete u Night mode.

Čak i selfiji izgledaju dobro sa A15 Bionic i TrueDepth, 12MP prednjom kamerom, koja također služi za Face ID. Sa iOS 15 koji nesmetano i brzo obavlja bilo koju akciju. Pohrana ide do nevjerovatnih 1 TB, što znači da su sve slike, igrice i video sadržaji podržani bez ikakvog problema. Jedna od najboljih baterija, Li-Ion 3095 mAh koja može da traje i do 1.5 sati non-stop korištenja. Također dolazi sa Bluetooth 5.0 verzijom i 5G opcijom za konektovanje na internet bilo kada i bilo gdje, a automatski će isključiti internet kada se ne koristi, za štednju energije. 

14212
1 Artikl

U Tehnomediau smo ponosni na kvalitetu naše elektroničke opreme i želimo da se naši kupci uvijek osjećaju zadovoljno. Stoga nudimo povrat novca ili zamjenu za bilo koju neispravnu ili nezadovoljavajuću robu unutar 8 dana od kupnje.

Ako se dogodi da kupljena oprema ne radi ispravno, imate pravo na reklamaciju. Molimo vas da nas kontaktirate i dostavite račun ili drugi dokaz o kupnji, kao i opis problema s proizvodom. Proučit ćemo vaš zahtjev i ponuditi odgovarajuće rješenje, uključujući popravak, zamjenu ili povrat novca.

Naša oprema također je pokrivena garancijom od 12-36 mjeseci, što znači da ćemo popraviti ili zamijeniti bilo koji proizvod koji se pokaže neispravnim uslijed neispravnog rada ili materijala. Molimo vas da se obratite našem timu za podršku za sva pitanja vezana uz povrat ili reklamacije.

  • "Upravo sam primila svoju kupnju i ne mogu biti sretnija! Proizvod je nadmašio moja očekivanja i stigao u savršenom stanju. Usluga za korisnike je bila odlična i redovito sam dobivala obavijesti o statusu svog narudžbe. Sigurno ću ponovno kupovati od ove tvrtke."
  • "Izuzetno sam zadovoljna svojom kupnjom. Kvaliteta proizvoda je odlična i isporučena je u dogovorenom roku. Cijene su također vrlo povoljne u usporedbi s drugim trgovcima. Već sam preporučila ovu tvrtku svojim prijateljima i obitelji."
  • "Ova tvrtka je nadmašila moja očekivanja svojim proizvodom i uslugom za korisnike. Stavka koju sam kupila je bila točno kako je opisana i stigla je na vrijeme. Imala sam pitanje vezano uz moju narudžbu i tim za uslugu za korisnike je bio vrlo koristan i odgovoran. Sigurno ću biti ponovni kupac."
  • "Toliko sam sretna što sam napravila ovu kupnju! Proizvod je točno ono što sam tražila i cijena je bila neponovljiva. Dostava je bila brza i stavka je stigla u savršenom stanju. Izuzetno sam zadovoljna svojim iskustvom s ovom tvrtkom i sigurno ću kupovati kod njih opet u budućnosti."
  • "Imala sam odlično iskustvo kupujući kod ove tvrtke. Proizvod koji sam kupila je bio visoke kvalitete i stigao je brzo. Usluga za korisnike je također bila odlična i dobila sam korisnu podršku prilikom narudžbe. Sigurno ću biti ponovni kupac."
chat Komentara (0)