Usisivac Roborock Q7 White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Usisivac Roborock Q7 White

 - Garancija: 12 mjeseci
 - Baterija: 5200mAh
 - Usisna snaga: 4200Pa
 - Spremnik: 470ml

938 KM s PDV-om

938 KM Bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu
Sigurnost kupovine
100% sigurna online kupovina
Brza pošta
Mogućnost dostave u roku 24 sata
Politika povrata
Mogućnost pregleda paketa prilikom preuzimanja
Podrška
Stručna pomoć prilikom kupovine
Kupovina na rate
Mogućnost kupovine na rate

150 minuta predugog rada i usisavanje i brisanje 2u1: baterija velikog kapaciteta od 5200 mAh dostiže do 150 minuta rada, što je dovoljno za čišćenje do 200m2 površine za čišćenje pri maloj snazi ​​u jednom punjenju.

Više načina čišćenja: čišćenje po sobama ili pokrivanje cijele kuće, zabranjene zone da se izbjegnu određena područja kao što je prostor za igru ​​djeteta i čišćenje dvaput za bolji rezultat.

Lidar navigacija i SLAM algoritam: Napredna Lidar navigacija precizno zaobilazi prepreke i omogućava efikasno planiranje rute; SLAM navigacija prepoznaje izgled vašeg doma i pravi lične pametne mape.

Smart App Control: Daljinski upravljač aplikacije Vam omogućava da prilagodite snagu usisavanja, distribuciju vode i provjerite nivo baterije. Jednom kada se poveže na Alexa, robot odmah odgovara na vaše glasovne naredbe. Uz OTA nadogradnju, objavljena je funkcija memorije mape na 3 sprata.

14995
1 Artikl

U Tehnomediau smo ponosni na kvalitetu naše elektroničke opreme i želimo da se naši kupci uvijek osjećaju zadovoljno. Stoga nudimo povrat novca ili zamjenu za bilo koju neispravnu ili nezadovoljavajuću robu unutar 8 dana od kupnje.

Ako se dogodi da kupljena oprema ne radi ispravno, imate pravo na reklamaciju. Molimo vas da nas kontaktirate i dostavite račun ili drugi dokaz o kupnji, kao i opis problema s proizvodom. Proučit ćemo vaš zahtjev i ponuditi odgovarajuće rješenje, uključujući popravak, zamjenu ili povrat novca.

Naša oprema također je pokrivena garancijom od 12-36 mjeseci, što znači da ćemo popraviti ili zamijeniti bilo koji proizvod koji se pokaže neispravnim uslijed neispravnog rada ili materijala. Molimo vas da se obratite našem timu za podršku za sva pitanja vezana uz povrat ili reklamacije.

  • "Upravo sam primila svoju kupnju i ne mogu biti sretnija! Proizvod je nadmašio moja očekivanja i stigao u savršenom stanju. Usluga za korisnike je bila odlična i redovito sam dobivala obavijesti o statusu svog narudžbe. Sigurno ću ponovno kupovati od ove tvrtke."
  • "Izuzetno sam zadovoljna svojom kupnjom. Kvaliteta proizvoda je odlična i isporučena je u dogovorenom roku. Cijene su također vrlo povoljne u usporedbi s drugim trgovcima. Već sam preporučila ovu tvrtku svojim prijateljima i obitelji."
  • "Ova tvrtka je nadmašila moja očekivanja svojim proizvodom i uslugom za korisnike. Stavka koju sam kupila je bila točno kako je opisana i stigla je na vrijeme. Imala sam pitanje vezano uz moju narudžbu i tim za uslugu za korisnike je bio vrlo koristan i odgovoran. Sigurno ću biti ponovni kupac."
  • "Toliko sam sretna što sam napravila ovu kupnju! Proizvod je točno ono što sam tražila i cijena je bila neponovljiva. Dostava je bila brza i stavka je stigla u savršenom stanju. Izuzetno sam zadovoljna svojim iskustvom s ovom tvrtkom i sigurno ću kupovati kod njih opet u budućnosti."
  • "Imala sam odlično iskustvo kupujući kod ove tvrtke. Proizvod koji sam kupila je bio visoke kvalitete i stigao je brzo. Usluga za korisnike je također bila odlična i dobila sam korisnu podršku prilikom narudžbe. Sigurno ću biti ponovni kupac."
chat Komentara (0)