LC-Power Case LC-7035B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

LC-Power Case LC-7035B

Case type:Midi-Tower Motherboard:ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Drive bays 8,89cm/3.5" external:no Drive bays 13,34cm/5.25" external:1 Drive bays 8,89cm/3.5" internal:2 Drive bays 6,35cm/2.5" internal:2 PCI slots:7 *Case fans* Included in delivery: 0 Mounting options: 4 Front: 1x120 mm Inside:1x 120 mm Lateral: 1x 120 mm Back: 1x 80/92 mm Firewire port:no Audio port:HD Audio USB 3.0 port:1 USB 2.0 port:2 Case material:metal Case dimensions h x w x d:418 x 195 x 413 mm Cage dimensions h x w x d:407 x 175 x 368 mm Graphic cards up to:360 mm CPU cooler up to:145 mm Compatible with:LC-CC-120-LiCo Weight (retail):4.16kg Mark of conformity:CE Case colour:black Front panel colour:black brush with alum. look Power supply integrated:no integrated:LC-CF-120-PRO-BLUE

86 KM s PDV-om

86 KM Bez PDV-a

90 KM -5%

Sigurnost kupovine
100% sigurna online kupovina
Brza pošta
Mogućnost dostave u roku 24 sata
Politika povrata
Mogućnost pregleda paketa prilikom preuzimanja
Podrška
Stručna pomoć prilikom kupovine
Kupovina na rate
Mogućnost kupovine na rate
LC Power
LC-7035B-ON
20 Artikli
4260070125836

U Tehnomediau smo ponosni na kvalitetu naše elektroničke opreme i želimo da se naši kupci uvijek osjećaju zadovoljno. Stoga nudimo povrat novca ili zamjenu za bilo koju neispravnu ili nezadovoljavajuću robu unutar 8 dana od kupnje.

Ako se dogodi da kupljena oprema ne radi ispravno, imate pravo na reklamaciju. Molimo vas da nas kontaktirate i dostavite račun ili drugi dokaz o kupnji, kao i opis problema s proizvodom. Proučit ćemo vaš zahtjev i ponuditi odgovarajuće rješenje, uključujući popravak, zamjenu ili povrat novca.

Naša oprema također je pokrivena garancijom od 12-36 mjeseci, što znači da ćemo popraviti ili zamijeniti bilo koji proizvod koji se pokaže neispravnim uslijed neispravnog rada ili materijala. Molimo vas da se obratite našem timu za podršku za sva pitanja vezana uz povrat ili reklamacije.

  • "Upravo sam primila svoju kupnju i ne mogu biti sretnija! Proizvod je nadmašio moja očekivanja i stigao u savršenom stanju. Usluga za korisnike je bila odlična i redovito sam dobivala obavijesti o statusu svog narudžbe. Sigurno ću ponovno kupovati od ove tvrtke."
  • "Izuzetno sam zadovoljna svojom kupnjom. Kvaliteta proizvoda je odlična i isporučena je u dogovorenom roku. Cijene su također vrlo povoljne u usporedbi s drugim trgovcima. Već sam preporučila ovu tvrtku svojim prijateljima i obitelji."
  • "Ova tvrtka je nadmašila moja očekivanja svojim proizvodom i uslugom za korisnike. Stavka koju sam kupila je bila točno kako je opisana i stigla je na vrijeme. Imala sam pitanje vezano uz moju narudžbu i tim za uslugu za korisnike je bio vrlo koristan i odgovoran. Sigurno ću biti ponovni kupac."
  • "Toliko sam sretna što sam napravila ovu kupnju! Proizvod je točno ono što sam tražila i cijena je bila neponovljiva. Dostava je bila brza i stavka je stigla u savršenom stanju. Izuzetno sam zadovoljna svojim iskustvom s ovom tvrtkom i sigurno ću kupovati kod njih opet u budućnosti."
  • "Imala sam odlično iskustvo kupujući kod ove tvrtke. Proizvod koji sam kupila je bio visoke kvalitete i stigao je brzo. Usluga za korisnike je također bila odlična i dobila sam korisnu podršku prilikom narudžbe. Sigurno ću biti ponovni kupac."
chat Komentara (0)