Stapni usisavac Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stapni usisavac Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9

 - Garancija: 12 mjeseci
 - Baterija: 2500mAh
 - Usisna snaga: 20000Pa
 - Spremnik: 600ml

349 KM s PDV-om

349 KM Bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu
Sigurnost kupovine
100% sigurna online kupovina
Brza pošta
Mogućnost dostave u roku 24 sata
Politika povrata
Mogućnost pregleda paketa prilikom preuzimanja
Podrška
Stručna pomoć prilikom kupovine
Kupovina na rate
Mogućnost kupovine na rate

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner je štapni usisivač koji olakšava sve poslove po kući. Snaga rotacijskog motora ide do 100.000 okretaja po minuti. To znači da se s njim može usisavati do 160 metara kvadratnih nakon samo jednog punjenja. Litium-jonska baterija kapaciteta 2500 mAh. Posjeduje sistem filtera sa pet slojeva i može da skupi sve čestice sa raznih površina. 

Nudi tri režima usisivanja kao što su: Max u trajanju 8 minuta na jednom punjenju baterije, Standard za 30 minuta rada i Eco koji usisava jednočasovno prije pražnjenja baterije. Usisivač je jednostavan za korištenje, praktičan je za držanje i odlaganje i dolazi s priključkom protiv prskanja, adapterom za punjenje i priključnom stanicom za punjenje.

Ovaj štapni usisivač u kombinaciji bijele i sive boje je veoma kvalitetne izrade koja garantuje njegovu trajnost. Najviši nivo buke koji proizvodi je tek 72 dB.

14859
1 Artikl

U Tehnomediau smo ponosni na kvalitetu naše elektroničke opreme i želimo da se naši kupci uvijek osjećaju zadovoljno. Stoga nudimo povrat novca ili zamjenu za bilo koju neispravnu ili nezadovoljavajuću robu unutar 8 dana od kupnje.

Ako se dogodi da kupljena oprema ne radi ispravno, imate pravo na reklamaciju. Molimo vas da nas kontaktirate i dostavite račun ili drugi dokaz o kupnji, kao i opis problema s proizvodom. Proučit ćemo vaš zahtjev i ponuditi odgovarajuće rješenje, uključujući popravak, zamjenu ili povrat novca.

Naša oprema također je pokrivena garancijom od 12-36 mjeseci, što znači da ćemo popraviti ili zamijeniti bilo koji proizvod koji se pokaže neispravnim uslijed neispravnog rada ili materijala. Molimo vas da se obratite našem timu za podršku za sva pitanja vezana uz povrat ili reklamacije.

  • "Upravo sam primila svoju kupnju i ne mogu biti sretnija! Proizvod je nadmašio moja očekivanja i stigao u savršenom stanju. Usluga za korisnike je bila odlična i redovito sam dobivala obavijesti o statusu svog narudžbe. Sigurno ću ponovno kupovati od ove tvrtke."
  • "Izuzetno sam zadovoljna svojom kupnjom. Kvaliteta proizvoda je odlična i isporučena je u dogovorenom roku. Cijene su također vrlo povoljne u usporedbi s drugim trgovcima. Već sam preporučila ovu tvrtku svojim prijateljima i obitelji."
  • "Ova tvrtka je nadmašila moja očekivanja svojim proizvodom i uslugom za korisnike. Stavka koju sam kupila je bila točno kako je opisana i stigla je na vrijeme. Imala sam pitanje vezano uz moju narudžbu i tim za uslugu za korisnike je bio vrlo koristan i odgovoran. Sigurno ću biti ponovni kupac."
  • "Toliko sam sretna što sam napravila ovu kupnju! Proizvod je točno ono što sam tražila i cijena je bila neponovljiva. Dostava je bila brza i stavka je stigla u savršenom stanju. Izuzetno sam zadovoljna svojim iskustvom s ovom tvrtkom i sigurno ću kupovati kod njih opet u budućnosti."
  • "Imala sam odlično iskustvo kupujući kod ove tvrtke. Proizvod koji sam kupila je bio visoke kvalitete i stigao je brzo. Usluga za korisnike je također bila odlična i dobila sam korisnu podršku prilikom narudžbe. Sigurno ću biti ponovni kupac."
chat Komentara (0)