Popis proizvoda po brandu Xiaomi

Dobrodošli u nevjerojatan svijet Xiaomi - branda koji prevazilazi granice tehnološkog napretka i stvara emocionalnu vezu sa svakim korisnikom. Naša priča je priča o inspiraciji, inovacijama i zajednici koja dijeli istu strast prema tehnologiji.

Xiaomi nije samo ime, već obećanje. Obećanje da ćemo vam donijeti uređaje koji će obogatiti vaš život, olakšati svakodnevne izazove i dopustiti vam da istinski uživate u modernom digitalnom dobu. Sve što radimo, radimo s ciljem da tehnologija postane prijatelj - nešto što vas razveseljava, podržava i povezuje s ostatkom svijeta.

Naša strast za inovacijama je srž našeg postojanja. U svakom koraku stvaramo proizvode koji ne samo da odgovaraju vašim potrebama, već i nadmašuju vaša očekivanja. Svojim pametnim telefonima, pametnim kućnim uređajima, nosivom tehnologijom i drugim revolucionarnim proizvodima, mi oblikujemo budućnost. Ali nismo tu samo da donosimo promjene - mi smo tu da vas inspiriramo da isprobate nove stvari, sanjarite veće snove i koračate hrabro prema nepoznatim horizontima.

Ono što nas čini jedinstvenima je naša duboka povezanost s korisnicima. Vi ste srce naše priče. Vaše povratne informacije i vaša iskustva oblikuju našu evoluciju. Vi nas motivirate da nastavimo stvarati, unaprijeđivati i razvijati tehnologiju koja vas doista dotiče. Nije važno jeste li tehnološki entuzijast, poslovna osoba koja se oslanja na učinkovite uređaje ili obitelj koja dijeli trenutke putem naših proizvoda - mi smo tu da vas podržimo.

Naša predanost održivosti također je duboko ukorijenjena u našem brandu. Težimo stvaranju uređaja koji ne samo da su visokih performansi, već i štede resurse i štite okoliš za buduće generacije.

Dakle, pozivamo vas da istražite naš webshop i upoznate se s širokim spektrom proizvoda koji donose svijet budućnosti na vaš prag. Xiaomi je više od branda - mi smo partner u vašem putovanju prema inovacijama, povezivanju i ispunjenju snova. Pridružite nam se u stvaranju boljeg sutra, korak po korak.

Xiaomi Redmi Buds Essential Blue
- Kapacitet baterije slušalica: 43mAh- Kapacitet baterije kućišta za punjenje: 300mAh- Udaljenost povezivanja: 10m (otvoreni prostor bez prepreka)- Bežična veza: Bluetooth 5.2
38 KM
Xiaomi Smart Home Hub
 - Garancija: 12 mjeseci
 - Kompaktibilnost: Android 5.0, iOS 12+
 - Povezivanje: Max 32 uređaja
61 KM
Xiaomi Smart Camera C200
- Garancija: 12 mjeseci
- Rezolucija: FullHD 1920x1080p
- Tehnologija: WDR 
- Snimanje: 360° 
69 KM
Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory

Garancija: 12 mjeseci
Display: 1.47"
Vodootpornost: 5ATM
Baterija: 210mAh
Sporski rezimi: 100+
Trajanje baterije: 14 dana
Senzori i funkcije: PPG senzor, Akcelerometar, Motor:ERM
72 KM